Jamak Administratie: is er voor U!

Of u nu kapper, fietsenmaker of adviseur bent, elke ondernemer krijgt te maken met administratieve werkzaamheden. Voor de een noodzakelijk kwaad, voor de ander een belangrijk hulpmiddel bij de bedrijfsvoering. Het is voor elke ondernemer in het MKB verstandig om de administratie uit te besteden. Dit bespaart niet alleen tijd, maar het kan u ook flink wat geld besparen. Naast het verzorgen van uw administratie volgen wij de veranderingen in de wet en de regelgeving nauwlettend. zodat u een optimaal rendement kunt behalen.
 

Persoonlijk en betrouwbaar

Jamak Administratie is een klein kantoor geleid door John Vereijken, die al ruim 25 jaar kennis en ervaring heft op het gebied van boekhouding en administratieve dienstverlening, aangevuld met externe specialisten op fiscaal en juridisch gebied. Er wordt efficiënt gewerkt, zonder onnodige dure rompslomp. Het persoonlijke contact staat bij Jamak Administratie voorop binnen een vertrouwde omgeving, want zeg nu zelf: U wilt toch geen nummer zijn?

Ook voor u als particulier

Net als ondernemers krijgen particulieren ook in toenemende mate te maken met administratieve zaken. De jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting, de formulieren voor diverse toeslagen/teruggaven zijn voorbeelden van lastig papierwerk met grote financiële consequenties. Jamak Administratie helpt u graag verder, zodat u krijgt waar u recht op heeft. 

Kortom: Jamak Administratie, alles helder!